Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια

Γιορτή Έναρξης «Ενοριακών Νεανικών Παιχνιδιών» 2017

32473668200_4a4617877f_b

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το Ίδρυμα Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως σε αγαστή συνεργασία με τις Ενοριακές Νεανικές Εστίες της Μητροπόλεως διοργανώνει τα «Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια». Η διοργάνωση αυτή απαρτίζεται από τους διενοριακούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, που παρέχουν οργανωμένη και ποιοτική ενοριακή συνείδηση συνυφασμένη με τα ιδεώδη και τις αξίες του υγιούς πρωταθλητισμού.

Η έναρξη των Ενοριακών Πρωταθλημάτων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αναστασία Κελεσίδου» Αμπελοκήπων με τρόπο πανηγυρικό.

Μετά την εντυπωσιακή παρέλαση των ομάδων των Ενοριακών Νεανικών Εστιών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν ως παράδειγμα τους Αγίους της Εκκλησίας, οι οποίοι υπήρξαν και οι ίδιοι αγωνιστές για του Χριστού την πίστη την αγία. Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος αφιλοκερδώς παραχωρεί τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιούνται οι αγώνες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Χατζηαντωνίου και ο πρώην αρχηγός και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος κ. Δημήτρης Σαλπιγγίδης.